Robinete și clapete

Cumpără robinete și clapete in Chisinau

Magazinul de obiecte sanitare şi materiale de construcţie, în Chişinău, Santarm propune un asortiment larg de produse de calitate pentru sistemele de încălzire, canalizare, aprovizionare cu apă şi conducta de gaz, obiecte sanitare baie, accesorii și fitinguri, țevi (teava otel zincat, tevi galvanizate) etc. În catalogul nostru, în secţiunea dată sunt prezentate robinete şi armatura de alamă, fontă şi bronz. Preţurile accesibile şi garanţia de la producător vă vor asigura cu accesorii de încredere la lucrările de instalare.

Cum alegem varianta optimă de supapă de închidere de fontă?

Înainte de procurarea unui robinet din fontă cu mufă sau cu flanşă trebuie de atras atenţia la diametru şi la un şir de caracteristici tehnice, de care şi depinde preţul.

De ce depinde costul?

Preţurile variază în dependenţă de:

- tipul de produs;

- dimensiunea acestuia;

- indicatorii de temperatură maxim admisibili;

- diametru.

Preţurile pentru armatura Chisinau de fontă şi robinete Chisinau din alamă, în magazinul nostru de obiecte sanitare, materiale de construcţii şi accesorii Santarm, sunt preconizate la nivel — de la producători. Cu noi va fi mult mai profitabil de realizat toate lucrările de montaj privind instalarea sistemelor de încălzire, canalizare, apeduct şi conducta de gaz.

De ce este profitabilă colaborarea cu magazinul Santarm?

  • Preţul robinetelor din alamă, fontă şi bronz, costul armăturii din fontă este minim.
  • Un asortiment variat de produse pentru sistemele de încălzire, canalizare, apeduct şi conducta de gaz.
  • Garanţie îndelungată de la producător pentru fiecare produs.

Aveţi nevoie de ajutorul specialistului? Apelaţi-ne sau scrieţi-ne, managerul nostru cu siguranţă va răspunde la întrebările voastre.

Sortiment vast în magazin de obiecte sanitare si materiale de constructii Santarm oferă posibilitatea de a procura țevi, accesorii si fitinguri (teava otel zincat, tevi galvanizate) pentru sisteme de incalzire, canalizare și alte, totul pentru incalzire (radiatoareconvectoarecazane de gaz și cazane pe combustibil solid), obiecte sanitare baie în Chișinău și alte produse de calitate.