Canalizare

Cumpără ţevi pentru canalizare în Chişinău

Magazin de obiecte sanitare şi materiale de construcţii Santarm în Chişinău vă propune să cumpăraţi echipament pentru canalizare, şi anume — ţevi pentru canalizare în Chişinău la preţuri accesibile. În asortimentul nostru sunt prezentate ţevi, accesorii şi fitinguri pentru canalizare din clorură de polivinil, polietilenă, polipropilenă şi ţevi din fontă cu fitinguri pentru acestea. Este posibilă livrarea prin Chişinău şi alte regiuni ale Republicii Moldova.

Pentru a afla preturile la ţevi pentru canalizare in Chisinau puteți să treceți pe pagina price-list-ului sau puteți apela specialiștii noștri.

Ţevi pentru canalizare în Chişinău sortiment în magazinul Santarm

Ţevi pentru canalizare: proprietăţi de bază

Domeniul de aplicare a ţevilor de canalizare este clar pentru toţi. Acestea sunt întrebuinţate pentru crearea sistemului de canalizare autonom sau centralizat în vile private, apartamente, clădiri cu birouri şi administrative, şi alte clădiri semnificative. Toate elementele sistemelor de canalizare dispun de standarde, în ceea ce priveşte dimensiunile, pentru posibilitatea unei exploatări optime la instalarea canalizării şi conectarea obiectelor sanitare.

Două proprietăţi principale şi extrem de importante:

- suprafeţe netede ale articolelor pentru trecerea în siguranţă a scurgerilor şi deşeurilor;

- inerţie faţă de mediile chimice, cu alte cuvinte, rezistenţă la efectele agresive ale mediilor chimice.

Preţul ţevilor de canalizare variază în dependenţă de materialul de producţie:

- PP — polipropilenă — ţevi rezistente, care nu se deformează la temperaturi înalte (în comparaţie cu analogii din clorură de polivinil);

- PVC — clorură de polivinil — exploatare uşoară, greutate mică şi preţ ieftin — acestea sunt avantajele de bază;

- Fontă — un termen de întrebuinţare mai îndelungat, extrem de rezistent la greutăţi; din dezavantaje — sunt mai scumpe;

- Ciment de azbest — din dezavantaje — fragilitate; avantaje — rezistenţă la mediul chimic agresiv.

Pentru obţinerea unei informaţii utile de la specialiştii noştri lăsaţi o cerere, scrieţi-ne sau sunaţi-ne. Pentru obţinerea informaţiei în legătură cu preţul şi disponibilitatea în stoc, de asemenea puteţi suna în prealabil şi după aceasta să vizitaţi magazinul nostru. Sortiment vast în magazin de obiecte sanitare si materiale de constructii Santarm oferă posibilitatea de a procura țevi, accesorii si fitinguri (teava otel zincat, tevi galvanizate) pentru sisteme de incalzire, canalizare și alte, totul pentru incalzire (radiatoare, convectoare, cazane de gaz și cazane pe combustibil solid), obiecte sanitare baie în Chișinău și alte produse de calitate.