Accesorii si fitinguri

Cumpara accesorii si fitinguri in Chisinau

Magazinul de obiecte sanitare și materiale de construcții în Chișinău Santarm.md propune un asortiment variat de produse de înaltă calitate, din care dumneavoastră puteți alege și cumpăra accesorii și fitinguri, racorduri (ppr, pvc) pentru țevi galvanizate, țevi otel zincat și altele. Acestea sunt extrem de necesare la instalarea obiecte sanitare baie, sistemul de încălzire, alimentare cu apă, canalizare și lucrărilor de instalare a obiectelor sanitare.

Accesorii și fitinguri în Santarm pentru orice țevi

În funcție de țevi, metodele de conectare diferă, ceea ce afectează în mod direct costul racordurilor:

  • racorduri instalații apă, cel mai des sunt aplicate anume cu filet;

  • conexiunea de montare a țevilor din plastic necesită utilizarea sudurii prin intermediul unor aparate de lipit specializate;

  • la racorduri pvc canalizare interioara se aplică o mufă de tip clopot;

  • la instalarea țevilor din plastic metalic este de preferat utilizarea racordurilor de presă sau celor filetate.

În catalogul nostru dumneavoastră veți găsi accesorii și fitinguri, racorduri pentru țevi din polipropilenă, racorduri pentru țevi din metal-plastic, pentru țevi din oțel (teava otel zincat). În dependență de tipul de racord, conexiunea va fi ori de nedespărțit, ori demontabilă. Asortimentul vast de produse la prețuri accesibile în magazinul de obiecte sanitare și materiale de construcție Santarm vă va permite să cumpărați racorduri pentru țevi, robinet ppr în Chișinău, pentru orice tip de lucrări.

Cum să alegem corect și să cumpăram ieftin accesorii și fitinguri pentru țevi?

Făcînd alegerea în favoarea unui racord sau altul, trebuie de luat în considerare caracteristicile de exploatare și de construcție:

  • forma (în dependență de scop) — tranziția diametrului, conexiunea liniară, ramificația, schimbarea direcției;

  • diametru — parametru, care este determinat de diametrele țevilor unite;

  • indicatori maxim admisibili de temperatură și presiune (depind de materialele, din care au fost elaborate fitingurile).

Aveți nevoie de ajutorul specialistului? Sunați-ne sau scrieți-ne, managerul nostru va răspunde la toate întrebările dumneavoastră.