Gazoductul

Accesorii, fitinguri şi ţevi pentru conducta de gaz în Chişinău

Magazinul de obiecte sanitare, materiale de construcţie şi accesorii sanitare Santarm în Chişinău propune un asortiment vast de produse, din care dumneavoastră puteţi alege totul necesar pentru sisteme de încălzire și conducta de gaz, şi puteți cumpăra ţevi din plastic pentru conducta de gaz, ţevi din polietilenă, ţevi galvanizate, ţevi otel zincat, ţevi metalice pentru conducta de gaz, iar preţul acestora este accesibil pentru fiecare. Ţeava de gaz, pe care o puteţi cumpăra în magazinul nostru, va corespunde tuturor standardelor de calitate şi siguranţă. 

Ţevi pentru conducta de gaz: tipuri şi domeniile de exploatare

Pe lîngă diferenţierea conform materialului, din care au fost elaborate ţevile pentru conducta de gaz, acestea se împart în două tipuri — ţeavă de gaz deasupra pamîntului şi teava de gaz sub pamant.

  • Pentru primul tip cel mai des se aplică ţevile metalice, deoarece metalul permite ţevilor să fie întrebuinţate pentru o perioadă îndelungată. Astfel de ţevi sunt aplicate şi la gazificarea vilelor, cabanelor, şi la instalarea conductelor de gaz în aşezări mici şi mari.

  • Pentru al doilea tip — cele mai practice sunt ţevile de gaz din polietilenă, care sunt utilizate la construcţia reţelelor de distribuţie a gazelor cu presiune joasă, medie şi chiar înaltă (1,2 МPa).

Absolut toţi producătorii respectă normele şi standardele de elaborare şi cerinţele GOST. Dat fiind faptul că de zeci de ani lucrăm doar cu cei mai mari producători de ţevi, accesorii si fitinguri pentru conducta de gaz, în asortimentul nostru veţi întîlni doar produse de înaltă calitate, care se află în corespundere cu toate standardele.

Aveţi nevoie de ajutorul unui specialist? Sunaţi-ne sau scrieţi-ne, managerul nostru cu siguranţă va răspunde la toate întrebările dumneavoastră. Teava gaz acoperita din metal, de la magazinul de obiecte sanitare si materiale de constructii Santarm din Chişinău, se caracterizează prin accesibilitatea preţului şi este disponibilă chiar acum.

Sortiment vast în magazin de obiecte sanitare si materiale de constructii Santarm oferă posibilitatea de a procura țevi, accesorii si fitinguri (teava otel zincat, tevi galvanizate) pentru sisteme de incalzire, canalizare și alte, totul pentru incalzire (radiatoareconvectoarecazane de gaz și cazane pe combustibil solid), obiecte sanitare baie în Chișinău și alte produse de calitate.