yandex.ru
Țevi

Teava din otel zincat, tevi galvanizate in Chisinau ieftin

Țevile din oțel atrag consumatorii prin întrebuințarea lor universală. Acestea sunt utilizate în cadrul lucrărilor de reparație, atît pe scară industrială, cît și pe scară mică. Spre exemplu, țevile sunt deseori folosite la instalarea sistemelor de încălzire la vile. Solicitarea mărită pentru tevi galvanizate se explică prin exploatarea ușoară, durabilitate, rezistență și a unui șir impresionant de caracteristici fizico-tehnice.

Tevi galvanizate și din otel zincate: tipuri și proprietăți

Magazinul de obiecte sanitare și materiale de construcție în Chișinău Santarm propune un asortiment variat de produse, din care dumneavoastră puteți procura teava otel zincat, tevi pentru sistemul de alimentare cu apă, canalizare și sisteme de încălzire. Tevi zincate se caracterizează prin accesibilitatea prețului, în plus sunt capabile să servească pentru o perioadă mai îndelungată comparativ cu o țeavă obișnuită, fără o suprafață anticorozivă, pentru aproximativ 30 de ani.

În dependență de parametrii de grosime a pereților, care sunt indicați de către producător în marcajul țevii în milimetri, putem distinge trei tipuri de țevi:

- ușoare;

- simple;

- întărite.

De ce este avantajos să achiziționați țevi zincate sau tevi galvanizate de la magazinul Santarm?

  • Toate produsele, inclusiv țeava zincată se află în corespundere cu Standardul Interstatal.

  • Colaborăm doar cu producători de renume, ceea ce permite să asigurăm consumatorii cu produse garantate de la producător.

  • Asortimentul variat de produse vă va permite să găsiți și să cumpărați rapid țevi zincate, conform dimensiunilor corespunzătoare (în mm).

  • Prețuri accesibile de la producători.

Sunt întrebări? Dumneavoastră puteți beneficia de o consultație gratuită de la specialistul nostru, pentru aceasta scrieți-ne sau apelați-ne. Întotdeauna suntem bucuroși să ajutăm clienții noștri!