yandex.ru
Țevi

Teava otel zincat, tevi galvanizate in Chisinau ieftin

Țevile din oțel atrag consumatorii prin întrebuințarea lor universală. Acestea sunt utilizate în cadrul lucrărilor de reparație, atît pe scară industrială, cît și pe scară mică. Spre exemplu, țevile sunt deseori folosite la instalarea sistemelor de încălzire la vile. Solicitarea mărită pentru tevi galvanizate se explică prin exploatarea ușoară, durabilitate, rezistență și a unui șir impresionant de caracteristici fizico-tehnice.

Tevi galvanizate și din otel zincate: tipuri și proprietăți

Magazinul de obiecte sanitare și materiale de construcție în Chișinău Santarm propune un asortiment variat de produse, din care dumneavoastră puteți procura teava otel zincat, tevi, accesorii și fitinguri pentru țevi pentru sistemul de alimentare cu apă, canalizare și sisteme de încălzire. Tevi zincate se caracterizează prin accesibilitatea prețului, în plus sunt capabile să servească pentru o perioadă mai îndelungată comparativ cu o țeavă obișnuită, fără o suprafață anticorozivă, pentru aproximativ 30 de ani.

În dependență de parametrii de grosime a pereților, care sunt indicați de către producător în marcajul țevii în milimetri, putem distinge trei tipuri de țevi:

- ușoare;

- simple;

- întărite.

De ce este avantajos să achiziționați țevi zincate sau tevi galvanizate de la magazinul Santarm?

  • Toate produsele, inclusiv țeava zincată se află în corespundere cu Standardul Interstatal.

  • Colaborăm doar cu producători de renume, ceea ce permite să asigurăm consumatorii cu produse garantate de la producător.

  • Asortimentul variat de produse vă va permite să găsiți și să cumpărați rapid teava otel zincat, conform dimensiunilor corespunzătoare (în mm).

  • Prețuri accesibile de la producători.

Sunt întrebări? Dumneavoastră puteți beneficia de o consultație gratuită de la specialistul nostru, pentru aceasta scrieți-ne sau apelați-ne. Întotdeauna suntem bucuroși să ajutăm clienții noștri!

Sortiment vast în magazin de obiecte sanitare si materiale de constructii Santarm oferă posibilitatea de a procura țeviaccesorii si fitinguri (teava otel zincattevi galvanizate) pentru sisteme de incalzire, gazoduct, canalizare și alte, totul pentru incalzire (radiatoareconvectoarecazane de gaz și cazane pe combustibil solid), obiecte sanitare baie în Chișinău și alte produse de înaltă calitate.