Țevi

Tevi din otel zincat sau galvanizate în Chișinău 

Țevile din oțel atrag consumatorii prin întrebuințarea lor universală. Acestea sunt utilizate în cadrul lucrărilor de reparație, atât pe scară industrială, cât și pe scară mică. Spre exemplu, țevile sunt deseori folosite la instalarea sistemelor de încălzire la vile. Solicitarea sporită pentru tevi galvanizate se explică prin exploatare ușoară, durabilitate, rezistență și a unui șir impresionant de caracteristici fizico-tehnice.

Tevi zincate: tipuri și proprietăți

Magazinul de obiecte sanitare și materiale de construcție în Chișinău Santarm propune un asortiment variat de produse, din care dumneavoastră puteți procura tevi zincate, accesorii și fitinguri pentru țevi la sistemul de alimentare cu apă, canalizare și sisteme de încălzire. Teava din otel zincat se caracterizează prin accesibilitatea prețului și e capabilă să servească pentru o perioadă mai îndelungată comparativ cu una obișnuită, fără o suprafață anticorozivă, pentru aproximativ 30 de ani.

În dependență de parametrii de grosime a pereților, care sunt indicați de către producător în marcajul țevii în milimetri, putem distinge trei tipuri:

  • ușoare
  • simple
  • întărite

De ce este avantajos să procuri teava de otel zincat din magazinul Santarm?

  • Toate produsele, inclusiv țeava zincată se află în corespundere cu Standardul Interstatal.
  • Colaborăm doar cu producători de renume, ceea ce permite să asigurăm consumatorilor produse garantat de la producător.
  • Asortimentul variat de produse vă permite să găsiți și să cumpărați rapid teava otel zincat, conform dimensiunilor corespunzătoare (în mm).
  • Oferim prețuri accesibile de la producători.

Dacă aveți întrebări sau doriți să aflați mai detaliat despre produs, puteți beneficia de o consultație gratuită de la specialistul nostru. pentru a primi consuștația e nevoie doar de un mesaj sau apel. Nu ezitați, căci noi mereu suntem bucuroși să ajutăm clienții noștri!