Totul pentru baie

Obiecte sanitare în Chișinău: Căzi, WC, pisoare şi altele

Magazinul de obiecte sanitare, materiale de construcţie şi accesorii Santarm în Chişinău vă propune tot echipamentul sanitar, necesar pentru baie în Moldova, precum și totul pentru instalarea acestora. Dumneavoastră veţi putea alege, fără dificultate, obiecte sanitare indiferent de dimensiunile băii d-voastră. În asortimentul nostru sunt cele mai bune obiecte sanitare pentru baie în Chişinău cu garanţie de la producător şi la preţuri foarte ieftine. Asortimentul vast al magazinului Santarm vă permite să procurați totul pentru încalzireaccesorii și fitinguri, țevi galvanizate și țevi oțel zincat, radiatore și multe alte articole.

Magazinul Santarm - Articole sanitare pentru baie şi accesorii în Moldova

  • Oferim un asortiment variat de obiecte sanitare pentru baie: la noi, dvs. veţi putea procura produse sanitare în Chișinău, conform suprafaţei băii dvs. La fel puteți găsi cădiţe de duş din oţel emailat, lavoare cu piedestal, inclusiv pentru copii, lavoare de colţ, WC vase, inclusiv şi vas de closet „Ghenuia”, bideu, pisoare, cabine de duş, rezervoare suspendate şi un asortiment imens de cazi de baie. În ceea ce priveşte căzile, vă putem oferi produse din acril, fontă, oţel şi ceramică. Totul este potrivit preferinţelor dvs. de preț și calitate.

  • Preţ avantajos al produselor şi garanţie de la producător: Datorită faptului că că SANTARM lucrează pe piaţă de 16 ani, am stabilit relaţii strânse de parteneriat cu numeroase fabrici-producătoare cu renume din Rusia, Cehia, Italia, Germania, Moldova şi alte ţări. Managerii magazinului nostru de articole sanitare în Chișinău, vă vor orienta în favoarea unei valori optime de «preţ-calitate». În acest fel, procurând obiecte sanitare baie in Chisinau, în magazinul nostru, primiţi calitate garantată de la producător şi un rezultat avantajos.

Cu plăcere vă vom consulta absolut gratuit, întru alegerea celor mai optime obiecte sanitare pentru baie. Sortimentul nostru vă permite să găsiți accesorii și fitinguri, țevi galvanizate și țevi otel zincate, totul pentru încălzire și multe alte articole sanitare. Magazinul nostru e alegerea cea mai corectă pentru a procura obiecte sanitare la prețuri foarte accesibile. Pentru detalii contactaţi specialiştii noştri sau vizitaţi magazinul pe adresa: Municipiul Chişinău, str. Uzinelor 78.