Conductă de apă

Conductă de apă şi canalizare în Moldova. Cumpără totul pentru aprovizionarea cu apă în Chişinău

Construcţia casei sau reparaţia completă nu poate fi realizată fără instalarea unui sistem de încredere de aprovizionare cu apă la vilă sau casă, care include conectarea apei reci şi calde, instalarea sistemului de canalizare pentru scurgerea deşeurilor şi instalarea sistemului de încălzire. Pentru toate aceste lucrări noi propunem produse de înaltă calitate, care sunt prezentate în catalogul nostru la preţuri accesibile. Cumpăraţi totul pentru conducta de apă într-un singur loc la preţuri avantajoase şi cu garanţie de la producător.

Amenajarea sistemului de aprovizionare cu apă în casă privată, vilă sau în apartament — reprezintă o sarcină serioasă, care necesită cheltuieli şi o listă destul de lungă de materiale şi accesorii. Magazinul de obiecte sanitare, materiale de construcţie şi accesorii Santarm în Chişinău propune un asortiment variat de produse, din care dumneavoastră puteţi alege şi cumpăra totul pentru conducta de apă şi canalizare în Moldova. inclusiv si totul pentru incalzire.

Sistemul de aprovizionare cu apă în casă privată sau vilă — un asortiment vast în SANTARM

Pentru instalarea sistemelor de aprovizionare cu apă pentru casă privată sau vilă, dumneavoastră veţi avea nevoie, în mod obligatoriu, de următoarele produse care pot fi cumpărate la noi la preţuri accesibile şi cu livrare în raza oraşului Chişinău:

- accesorii pentru conducta de apă (ţevi galvanizate şi zincateaccesorii și fitinguri pentru ţevi);

- armătură de închidere (robinete, supape şi zăvoare);

- accesorii pentru canalizare şi alte materiale (sifoane, baterii sanitare, lavoare).

Produsele prezentate în catalog sunt elaborate atît de către companii din Moldova, cît şi străine, care de zeci de ani sunt partenerii noştri strategici. Livrările directe de la făbricile producătoare ne permit să propunem produse pentru conducta de apă şi canalizare la preţuri avantajoase. Reparaţia şi construcţia — este întotdeauna costisitoare. De aceea, cumpărînd produse de la noi dumneavoastră cu siguranţă veţi face economii, iar calitatea sistemului dumneavoastră de aprovizionare cu apă a casei, vilei sau apartamentului nu va avea de suferit.

Aveţi nevoie de ajutorul unui specialist? Sunaţi-ne sau scrieţi-ne, managerul nostru cu siguranţă va răspunde la toate întrebările dumneavoastră.

Sortiment vast în magazin de obiecte sanitare si materiale de constructii Santarm oferă posibilitatea de a procura țevi, accesorii si fitinguri (teava otel zincat, tevi galvanizate) pentru sisteme de incalzire, canalizare și alte, totul pentru incalzire (radiatoareconvectoarecazane de gaz și cazane pe combustibil solid), obiecte sanitare baie în Chișinău și alte produse de calitate.