yandex.ru
Totul pentru baie

Obiecte sanitare baie. Căzi, WC, pisoare şi alte obiecte sanitare în Chişinău

Magazinul de obiecte sanitare, materiale de construcţie şi accesorii Santarm în Chişinău vă propune să cumpăraţi obiecte sanitare în Moldova şi tot ce este necesar la instalarea acestora. Dumneavoastră veţi putea alege, fără dificultate, obiecte sanitare indiferent de dimensiunile băii voastre. În asortiment sunt prezentate cele mai bune obiecte sanitare pentru baie în Chişinău cu garanţie de la producător şi la preţuri foarte ieftine.

Articole sanitare pentru baie şi accesorii în Moldova — magazinul Santarm

  • Un asortiment variat — la noi dumneavoastră veţi putea procura produse sanitare in Chisinau, reieşind din suprafaţa băii dumneavoastră: cădiţe de duş din oţel emailat, lavoare cu piedestal, inclusiv pentru copii, lavoare de colţ, WC vase, inclusiv şi vas de closet „Ghenuia”, bideu, pisoare, cabine de duş, rezervoare suspendate şi un asortiment imens de cazi de baie. În ceea ce priveşte căzile, la noi dumneavoastră veţi găsi din acril, fontă, oţel şi ceramică. Totul conform preferinţelor şi posibilităţilor dumneavoastră financiare.

  • Preţ avantajos al produselor şi garanţie de la producător. Datorită faptului că compania SANTARM lucrează pe piaţă de 6 decenii, am stabilit relaţii strînse de parteneriat cu numeroase fabrici-producătoare cu renume din Rusia, Cehia, Italia, Germania, Moldova şi alte ţări. Managerii magazinului nostru de articole sanitare in Chisinau, materiale de construcţie şi accesorii pentru încălzire şi aprovizionare cu apă vă vor orienta în favoarea unei valori optime de «preţ-calitate». În acest fel, procurînd obiecte sanitare in Chisinau, în magazinul nostru, dumneavoastră primiţi calitate garantată de la producător şi un rezultat avantajos.

Cu plăcere vă vom consulta, absolut gratuit, întru alegerea celor mai optime obiecte sanitare pentru baie. Obiecte sanitare la preturi accesibile le găsiţi doar la noi. Contactaţi specialiştii noştri prin intermediul feedback-ului sau vizitaţi magazinul nostru pe adresa: Municipiul Chişinău, str. Uzinelor 78.