yandex.ru
Totul pentru baie

Obiecte sanitare baie. Căzi, WC, pisoare şi alte obiecte sanitare pentru baie în Chişinău

Magazinul de obiecte sanitare, materiale de construcţie şi accesorii Santarm în Chişinău vă propune să cumpăraţi obiecte sanitare baie în Moldova şi tot ce este necesar la instalarea acestora. Dumneavoastră veţi putea alege, fără dificultate, obiecte sanitare baie indiferent de dimensiunile băii voastre. În asortiment sunt prezentate cele mai bune obiecte sanitare pentru baie în Chişinău cu garanţie de la producător şi la preţuri foarte ieftine. Sortiment vast in magazinul nostru Santarm vă permite să procurați totul pentru încalzireaccesorii și fitinguri, țevi galvanizate și țevi oțel zincat, radiatore și multe alte articole de care aveți nevoie.

Articole sanitare pentru baie şi accesorii în Moldova — magazinul Santarm

  • Un asortiment variat de obiecte sanitare baie — la noi dumneavoastră veţi putea procura produse sanitare in Chisinau, reieşind din suprafaţa băii dumneavoastră: cădiţe de duş din oţel emailat, lavoare cu piedestal, inclusiv pentru copii, lavoare de colţ, WC vase, inclusiv şi vas de closet „Ghenuia”, bideu, pisoare, cabine de duş, rezervoare suspendate şi un asortiment imens de cazi de baie. În ceea ce priveşte căzile, la noi dumneavoastră veţi găsi din acril, fontă, oţel şi ceramică. Totul conform preferinţelor şi posibilităţilor dumneavoastră financiare.

  • Preţ avantajos al produselor şi garanţie de la producător. Datorită faptului că compania SANTARM lucrează pe piaţă de 6 decenii, am stabilit relaţii strînse de parteneriat cu numeroase fabrici-producătoare cu renume din Rusia, Cehia, Italia, Germania, Moldova şi alte ţări. Managerii magazinului nostru de articole sanitare in Chisinau, materiale de construcţie şi accesorii pentru încălzire şi aprovizionare cu apă vă vor orienta în favoarea unei valori optime de «preţ-calitate». În acest fel, procurînd obiecte sanitare baie in Chisinau, în magazinul nostru, dumneavoastră primiţi calitate garantată de la producător şi un rezultat avantajos.

Cu plăcere vă vom consulta, absolut gratuit, întru alegerea celor mai optime obiecte sanitare pentru baie. Sortimentul nostru vă permite să găsiți accesorii și fitinguri, țevi galvanizate și țevi otel zincate, totul pentru încălzire și multe alte articole sanitare. Obiecte sanitare la preturi accesibile le găsiţi doar la noi. Contactaţi specialiştii noştri prin intermediul feedback-ului sau vizitaţi magazinul nostru pe adresa: Municipiul Chişinău, str. Uzinelor 78.