Tevi din polipropilen pentru conducta de apa ECOPLASTIC, Republica Ceha
666MDL
1
+
Adauga in cos

Țeavă - PN 10

Conductă este proiectată pentru alimentarea cu apă rece și apă potabilă,pentru încălzirea podelei,pentru aer conționat și rețele de distribuție industriale.

Țeavă-PN 16

Conductă este proiectată pentru alimintarea cu apă rece și apă potabilă,pentru  încălzirea podelei,pentru apă caldă de producție cu temperatură limitată, aer condiționat și în scopuri economice.  

Țeavă-PN 20

Conductă este proiectată pentru distribuția apei rece și apei potabile cu presiune înaltă,pentru încălzirea podelei, apă caldă de producere și deasemenea pentru încălzire centrală.

Țeavă STABI PN 20

Se utilizează ca în cazul țevei PN 20, avantajul este expansiunea limitată și flux sporit al apei. 

Țeavă FIBER PN 20

Conductă este proiectată pentru apă potabilă, caldă și apă rece. Deasemenea poate fi utilizată pentru sisteme cu temperatură scăzută, cu nici o barieră de oxigen.Sudare este posibilă fără prelucrarea suprafeței. Expansiune termică este de 3 ori mai puțină decît la țevile plastice în întregime PPR. 

Țeavă în formă de colac

Se livrează într-o serie standartă de presiune PN 10, PN 16 și PN 20 și în formă de colac de pînă la  100 și 200 m,conductă este proiectată pentru instalația liniilor de conectare în structura construcției și pentru încălzirea podelei.