Cazane pe combustibil solid Basic U22
10524MDL
1
+
Adauga in cos

U22 Basic
3 secțiuni buc - 10 524,00 lei
4 secțiuni - 0,00 lei
5 secțiuni - 0,00 lei
6 secțiuni - 0,00 lei
10 secțiuni - 22 155,00 lei

Putere:

- regim automatizat 25 kW

- regim manul 22,5 kW

Combustibil:

- regim automat: lemn,cărbune

- regim manual: cărbune

Avantaje: 

- întreținere și îngrijire simplă și necostesitoare de timp 

- diferite variante de combustibil, costuri de producție mici

- capacitatea execuției rezervorului drept și stîng  

- capacitatea de utilare a cazanului cu ajutorul termostatului

durată lungă de funcționare  a schimbătorului din fontă

Versiuni de execuție: la cazane poate fi ales rezorvor mai mare sau mai mic de combustibil, în același mod poate fi alesă execuția stîngă ori dreaptă a cazanului (plasarea rezervorului relativ la partea din față a cazanului). 

Cazanul combinat Hercules Duo din fontă este conceput pentru încălzire economă a caselor de familie. Avantajul cazanului este versatilitatea sa. Cazanul poate fi utilizat în două regimuri. În regimul manual jumătatea de sus a cazanului poate arde cocs, cărbune și lemn forfetar. În regimul automat în arzător poate fi ars cărbune sau pelete cu dimensiuni destinate, care în arzător vin din rezervor. Partea centrală a cazanului este schimbătorul din fontă care furnizează vița de funcționare lungă a cazanului. În suportul din oțel al cazanului este plasat arzător cu robinet. Alimentarea cu combustibil pînă la arzător este efectuată un alimentator cu șnec din rezervorul cazanului prin retort pe grindă din fontă. 

Regim automatic

Cazanul este protejat împotriva supraîncălzirii cu un sensor de temperatură pe tubul de șnec, în cazul deconectării energiei electrice dispozitivul de siguranță cu termometru, care este plasat în rezervuarul cazanului. Sistemul de încălzire împotriva supraîncălzirii este protejată cu un dispozitiv de siguranță termostatic. Regulatorul cazanului permite conectarea alimentării cu apă, pompa boilerului, pompa de circulație, ventilator cu o supapă de accelerație. Este echipat cu un sensor de temperatură și are o ieșire la termostatul de cameră.

Regim manual

Supapă de evacuare de duză de fum reglează ieșirea cantității produselor de ardere din țeava cazanului. Capacul de clapetă reglează înaintarea cantității de aer sub grilajul cazanului. Echipament necesar pentru cazanul destinat sistemului de încălzire este un dizpozitiv de siguranță împotriva supraîncălzirii - dispozitiv de pază. La sisteme deschise de încălzire de acest dispozitiv de siguranță nu au nevoie.