Cadă din oțel emailată
1750MDL
1
+
Adauga in cos

Dimensiuni:

   1,7 м.

Reprezintă cel mai frecvent tip de produs. Combină mulți ani de succes un design clasic cu formă ergonomică a căzii. Această simbioză duce la utilizarea optimă a apei și datorită formei sale anatomice oferă o scăldare plăcută. Bordură specială pe marginea căzii ajută la îmbunătățirea fluxului de apă de la suprafața căzii.

Modelul Classic recomandăm să folosiți în cazul în care există deja o tradiție de utilizare a acestor produse. Sunt potrivite pentru construcția locuințelor în masă, instituții medicale, reconstrucția cabinelor sanitare sau caselor de locuit. Modificări cu diferite culori sugeră și realizări de interior exigente.

Variantă netradițională de scăldare este cadă cu lungime de 120 cm. Acest model economisește spațiul, oferă o alternativă a combinării căzii cu o cabină de duș cu un adaos de perdea specială pentru cadă. În comparație cu o cabină de duș clasică la dispoziție avem o suprafață utilă pentru lucrul de casă, scăldare, spălare sau scăldarea copiilor mici. O astfel de baie - este utilizată deseori ca un compromis optimal pentru utilizarea spațiului camerei de baie.