yandex.ru
Cazane pe combustibil solid Hercules Eco

Putere: 17 kW-42 kW

Combustibil:  lemn

Avanataje:

- Durabilitatea cilindrului din fontă a cazanului

- Aprindere automată

- Reglarea echitermă a liniei de încălzire prin amestec și pregătirea apei calde 

- Posibilitatea de combinare cu sisteme solare

- Emisie joasă în atmosferă

- Durata garanției cilindrului din fontă a cazanului 5 ani

Variante de execuție: cazanul este produs în două variante: "design nou" și "design vechi". se defirențiază cu design și regulatorul cazanului. Datorită variației combustibilului printr-un furtun flexibil este posibilă instalarea diferitor variații a rezervorului - partea dreaptă/stîngă. 

Caracteristica:

Cazanul Hercules Eco este conceput pentru încălzire economă și ecologică cu cerințele la regim automat și întreținere minimală a cazanului. Datorită emisiei reduse cazanului Hercules Eco a fost dat un semn "Produs ecologico econom".

Construcția cazanului și liniei de încălzire - cilindrul cazanului este fabricat din elemente de fontă din construcția proprie, datorită căreia durabilitatea de funcționare este mare. Înainte de camera de încinerator este instalat arzator, pe care este amplasat un set de boltă ceramică și plăcă ceramică, care reglează arderea și au un impact pozitiv asupra emisiei parametrilor. Combustibilul pînă la arzator este furnizat prin intermediul a două transportoare elicoidale cu motoare individuale, care sunt conectate printr-un furtun flexibil dislocat. Datorită căreia este împiedicată arderea întîmplătore a căilor, ceea ce asigură funcționarea în condiții de siguranță a cazanului. Sistemul de încălzire împotriva supraîncălzirii este protejată cu dispozitivul de siguranță.

Cazanul livrat sub denumirea Hercules Eco "design nou" conține aprinderea automată a cazanului și opțiunea posibilă de conectivitate cu complexe solare (solar). Datorită variabilității înalte instalării parametrilor de reglare, cazanul permite exploatatorului aplicarea deplină și efectivă proprietăților a cazanelor automatizate, în principal exploatarea economică, reglarea procesului de ardere și astfel cantitatea minimă a substanțelor nocive.